De Patronen­­maker

De Patronenmaker gelooft in een toekomst waarin samenwerken met aanvullende of andere disciplines en het delen van kennis essentieel zijn om een gezonde basis op te bouwen.

Dat is ook de reden dat De Patronenmaker al snel in zijn bestaan samenwerking heeft gezocht met Studio RYN. Studio RYN is een samenwerkingsproject tussen ROC Rijn IJssel en diverse private ondernemingen in de modebranche. Het project Studio RYN is afgerond en gaat intussen verder als een zelfstandig opererend productie bedrijf.

Tijdens het project zijn alle partners samen in één pand getrokken, FaCe(Fashion Center) Arnhem, om voor nu en in de toekomst nog beter te kunnen samenwerken. Nu het project Studio RYN is afgerond hebben Twee partijen de Modevakopleiding Hermsen, Janssen Schuurman en De Patronenmaker elkaar weer opgezocht om verder te werken aan een volgend project Expertisecentrum RYN.

Expertisecentrum RYN is er op gericht om activiteiten ter bevordering van samenwerking, kennis uitwisseling en kennis uitbreiding voor (semi-)professionals in de modebranche te bevorderen.

Wil je meedenken of op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.