Cursus

Om met Grafis te kunnen leren werken is het minimaal nodig dat je thuis bent in het werken met patronen en het ontwikkelen en uitwerken van patronen.
Voor het werken met patronen heb ik een praktische live online cursus van 10 x 2 uur ontwikkeld. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om de (meeste) van jou patronen;
-zelfstandig uit te werken,
-te graderen,
-in te tekenen
-en eventueel te exporteren naar andere systemen

De cursus vindt online plaats met Zoom of met Teams. De cursus wordt in overleg meestal op tien wekelijks opvolgende dagen gegeven zodat je in de tussenliggende tijd ook ruimte hebt om te oefenen. De lessen worden opgenomen zodat je deze tijdens het oefenen terug kunt kijken.
Voor de duur van de cursus krijg je een volledig werkende licentie tot je beschikking. Het gemaakte werk tijdens de cursus kun je daardoor weer oproepen en bewerken wanneer je tot aanschaf overgaat.

De cursus wordt meestal een op een of twee personen gegeven. Het is daarnaast ook mogelijk om een aangepaste cursus of in-house training af te spreken. Neem hiervoor contact op voor de prijzen en voorwaarden.

Voor prijzen, data en overige mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via het Emailformulier.